kinderhypnose
kinderhypnose
Help Jouw Kind om Te Stralen

Wat is Kinderhypnose?

Kinderhypnose is een vriendelijke vorm van hypnotherapie die speciaal is ontworpen om kinderen te helpen. In een ontspannen en speelse omgeving werkt de hypnotherapeut samen met het soort om hun gedachten en gevoelens positief te beïnvloeden. Dit kan helpen bij het oplossen van problemen zoals:

  • Angst en Fobieën: Met kinderhypnose kunnen kinderen hun angsten overwinnen, of het gaat nu om enge dieren, donkere kamers of doktersbezoeken.
  • Concentratie en Studieproblemen: Het kan de concentratie en leerprestaties van kinderen verbeteren, waardoor ze meer plezier beleven aan leren.
  • Slaapproblemen: Kinderhypnose kan kinderen helpen om te slapen en van hun dromen te genieten.
  • Gedragsproblemen: Het kan helpen bij het aanpakken van gedragsproblemen zoals duimzuigen, bedplassen en meer.
hypnose rotterdam foto 1

Hoe werkt kinderhypnose?

Kinderhypnose is gebaseerd op het gebruik van ontspanning en leuke verbeeldingsoefeningen om positieve veranderingen in het denken van het soort te stimuleren. De hypnotherapeut werkt samen met het soort om hun angsten en zorgen te begrijpen en te duidelijk te maken, en dat allemaal in een speelse en kindvriendelijke omgeving.

De Voordelen van Kinderhypnose

Kinderhypnose biedt talloze voordelen, waaronder:

  • Vriendelijk en Effectief: Het is een milde en succesvolle benadering die kinderen kunnen ondersteunen bij diverse uitdagingen.
  • Positieve veranderingen: Kinderhypnose kan kinderen helpen om positieve gedragsveranderingen te omarmen en hun angsten te overwinnen.
  • Bevordert Ontspanning: Het helpt kinderen om zich te ontspannen en beter met stress en angst te gaan.
  • Boost het Zelfvertrouwen: Het kan het zelfvertrouwen van kinderen vergroten en hun eigenwaarde versterken.
hypnose rotterdam foto kinderen blij

Laat kind stralen met kinderhypnose!

Als ouder wil je het beste voor je kind. Kinderhypnose kan een positieve en leven veranderende ervaring zijn. Aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen

kinderen

hypnose

kinderhypnose

Adres
Lingusterbaan 1
2908LW Capelle aan den ijssel
Zuid-Holland
Nederland

Zuid-Holland

Zoek in diensten