Sherborne
Elfennest Sherborne
Creatief Atelier

Sherborne

bewegingspedagogiek

Veronica Sherborne ontwikkelde deze fijne bewegingspedagogiek die je kan inzetten bij kleuters, kinderen en ook volwassenen met een verstandelijke beperking.

Sherborne kan toegepast worden bij verschillende doelgroepen: schoolkinderen, ouder en kind, pleegzorg, gehandicaptensector,..

Deze fijne bewegingsmethode heeft verschillende doelen, onder andere: zelfvertrouwen verhogen, ruimtelijke begrippen ervaren, lichaamsbewustwording, ontwikkelen van een positief zelfwaarde gevoel,…

Ik geef ook sessies aan volwassenen met een verstandelijke beperking. Dankzij 18 jaar ervaring in de sector, heb ik een grote affiniteit met deze doelgroep.

Ik kom met veel enthousiasme naar uw school of voorziening om een workshop of bijscholing Sherborne te geven aan de leerkrachten, opvoeders, zorgverleners,… Eerst leg ik beknopt uit wat de pijlers van Sherborne zijn en nadien gaan we vooral ervaren!

Dit zijn hele fijne bijscholingen voor leerkrachten en andere zorgverleners waarbij we al doende en spelende ervaren wat deze bewegingspedagogiek kan brengen voor de kinderen of cliënten.

Sherborne
FUN FUN FUN tijdens Sherborne!
kleuters, kinderen, volwassenen

sherborne, bewegingspedagogiek

begeleiding, bijscholing

Adres
Hoveniersstraat 53
9300 Aalst
Oost-Vlaanderen
Belgium

Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen

Social Media
Zoek in diensten